SORTERING AV AVFALL

Bilderesultat for kildesorteringVi har flere sorteringsfraksjoner i sameiet

Alle leiligheter skal ha en spesiell beholder for matavfall og i søppelbodene er det bli plassert en 260 liter container for dette avfallet.  Her står det altså 2 restavfall-containere og en matavfall-container.

DET ER KUN GRØNNE POSER SOM SKAL KASTES I MATAFALLSBEHOLDEREN!

Alle har fått utdelt grønne søplekasser til matavfall. Dere velger selv om dere vil benytte disse eller et annet system.  Poser bestilles av styret ved jevne mellomrom. Send oss gjerne en mail i god tid før det begynner å bli tomt. Dere kan også henge en tom grønn pose på matavfallsdunken i søplerommet.

Vi har også fått egen ute-container for plastavfall som er plassert i enden av øvre parkeringsplass for ikke å beslaglegge dyrebare parkeringsplasser.

Denne er ment for:
Plastposer
Påleggsemballasje
Plastflasker
Plastkanner
Plastbeger (NB! Isopor må brytes, pakkes og kastes i restavfall)