Bærums Verk

Verksgata på Bærums Verk har et unikt særpreg med kunstnere og håndverkere hvor gamle tradisjoner holdes i hevd. Det er flere spisesteder å velge i mellom, blant annet Melboden og Den Lille Cafe,  det ærverdige Værtshuset og ikke minst barnas favorittsted Pannekakehuset. På Bærums Verk finner du også utsalgssteder i gamle trehus med noe for enhver smak. Om det er til eget bruk eller om du er på utkikk etter en helt spesiell gave.

Verksgata galleri tore

I Handelshuset finner du alt det du trenger i en helt vanlig hverdag. Her er det matvarebutikk, helsekost, apotek, klær og cafe m.m.

I Elvegangen finner du blomster, fotograf, kafeer, frisører og matvarer. Hele Bærums Verk omkranses av en fabelaktig skulpturpark av bare Norske kunstnere.

jul bv

Bærums Verk omfatter også mye mer.  Det er et fantastisk turområde sommer som vinter.   I desember har Bærums Verk et julemarked og hele området er pyntet i gammel, tradisjonell julestil. Du finner helsetjenester på Helsetunet, i Vertshusveien finner du Vertshuset som er Norges eldste spisested og i Lommedalsveien finner du Liv i leire, Verket Yoga m.m.